tag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post4870401518936249760..comments2024-03-27T18:14:57.117+02:00Comments on ΚουζινοΣκαλίσματα: Τσουρέκιαelenhttp://www.blogger.com/profile/11750954206549707649noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-68794290394676324852017-04-02T12:47:32.460+03:002017-04-02T12:47:32.460+03:00Μπραβο τελειαΜπραβο τελειαηραhttps://www.blogger.com/profile/17664578394190944792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-74095368321116778592016-05-01T12:09:46.114+03:002016-05-01T12:09:46.114+03:00Υπέροχα τα τσουρέκια, αφράτα κορδονάτα, την επόμεν...Υπέροχα τα τσουρέκια, αφράτα κορδονάτα, την επόμενη φορά θα τα φτιάξω με μερένταAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16233760990901257489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-68742688642967854242016-04-30T15:30:45.645+03:002016-04-30T15:30:45.645+03:00Καταπληκτική συνταγή.Τα ζυμωσα στο χέρι.Άξιζε ο κό...Καταπληκτική συνταγή.Τα ζυμωσα στο χέρι.Άξιζε ο κόπος.Αν και πρωταρα έγιναν υπέροχα!!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14618955465587365742noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-54438027938807593252015-04-10T06:54:21.705+03:002015-04-10T06:54:21.705+03:00Πολύ λαχταριστά και άλλο τόσο νόστιμα πιστεύω. Κα...Πολύ λαχταριστά και άλλο τόσο νόστιμα πιστεύω. Καλό Πάσχα Ελενάκιantigoni-handmade blogspothttps://www.blogger.com/profile/06428381453599509526noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-13248207650081294482015-04-08T15:47:57.369+03:002015-04-08T15:47:57.369+03:00Νάνσυ φυσικά και θα έχουμε την ίδια επιτυχία σήμερ...Νάνσυ φυσικά και θα έχουμε την ίδια επιτυχία σήμερα έφτιαξα διπλή δόση αρκεί η λεκάνη να είναι ευρύχωρη και να χεις δυνατό μίξερ διαφορετικά το πρώτο ζύμωμα πριν το βούτυρο μπορεί να γίνει με το χέρι. Γινονται το ίδιο φουσκωτά και κορδονάτα!!elenhttps://www.blogger.com/profile/03876885331570711983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-39709968141882975262015-04-06T21:04:04.709+03:002015-04-06T21:04:04.709+03:00Να ρωτησω κατι και εγω....αν θελουμε να φτιαξουμε ...Να ρωτησω κατι και εγω....αν θελουμε να φτιαξουμε διπλη δοση θα εχουν την ιδια επιτυχια?Νανσυnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-65856645463228286452015-04-03T21:54:44.510+03:002015-04-03T21:54:44.510+03:00Χαίρομαι που σου πέτυχα!! Μπράβο!!! Και του χρόνου...Χαίρομαι που σου πέτυχα!! Μπράβο!!! Και του χρόνου με υγεία!! Καλο Πάσχα!!elenhttps://www.blogger.com/profile/03876885331570711983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-62675347236372504462015-04-03T19:05:10.417+03:002015-04-03T19:05:10.417+03:00Φιλενάδα σε λατρεύω!!!!Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.... Σε ε...Φιλενάδα σε λατρεύω!!!!Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.... Σε ευχαριστω πολυ....Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15419185859453793551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-85274890854745902412015-04-03T13:31:09.623+03:002015-04-03T13:31:09.623+03:00Eleni Alex γύρω στα 300 γραμ ζάχαρη πιστεύω ότι θα...Eleni Alex γύρω στα 300 γραμ ζάχαρη πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλά για να σου βγουν γλυκά. Αυτή η δόση βγάζει 4 τσουρέκια. Καλή επιτυχία!!elenhttps://www.blogger.com/profile/11750954206549707649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-57717528611016141192015-04-03T13:00:14.926+03:002015-04-03T13:00:14.926+03:00Και άλλη μια ερώτηση ,πόσα τσουρέκια βγάζει περίπο...Και άλλη μια ερώτηση ,πόσα τσουρέκια βγάζει περίπου?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15419185859453793551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-90860321050568098872015-04-03T10:34:19.557+03:002015-04-03T10:34:19.557+03:00Καλημέρα.Ήθελα να ρωτήσω πόσο ζάχαρη να βάλω στα τ...Καλημέρα.Ήθελα να ρωτήσω πόσο ζάχαρη να βάλω στα τσουρέκια μου για να βγουν γλυκά... Θα δοκιμάσω να τα φτιάξω σήμερα,είναι η πρώτη μου φορά!!!! Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15419185859453793551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-48015255450785713302015-04-02T22:02:48.252+03:002015-04-02T22:02:48.252+03:00Όταν τα πλέξω δεν τα ξαναβάζω στο φούρνο γιατί έτσ...Όταν τα πλέξω δεν τα ξαναβάζω στο φούρνο γιατί έτσι κι αλλιώς μετά ο φούρνος πρέπει να προθερμανθεί για να ψηθούν. Τα σκεπάζω με πετσέτα ή και καθόλου και τα αφήνω σε ζεστό μέρος οπου δεν έχει ρεύματα αέρα κλπ.elenhttps://www.blogger.com/profile/11750954206549707649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-813538032762456762015-04-02T21:28:29.150+03:002015-04-02T21:28:29.150+03:00Ελενη μου επειδη αυτα που εφτιαξες φαινονται υπερβ...Ελενη μου επειδη αυτα που εφτιαξες φαινονται υπερβολικα τελεια λεω να κανω αυτα φετος...στο τελος οταν τα εχεις πλεξει τ αφηνεις εξω η μεσα στον φουρνο οπως στην διαδικασια φουσκωματος....γιατι στο βιντεο δειχνει οτι τα σκεπαζει με μεμβρανη μετα τ αφηνει εξω φανταζομαι η εσυ τα ξαναβαζεις στο φουρνο?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-37500273632271584302015-04-02T19:47:11.188+03:002015-04-02T19:47:11.188+03:00Ειρήνη καλησπέρα. Μπορείς να το κάνεις και στο μίξ...Ειρήνη καλησπέρα. Μπορείς να το κάνεις και στο μίξερ χειρός χρησιμοποιώντας τα ειδικά χτυπητήρια αλλά μπορείς και στο χέρι απλώς θα σε παιδέψει λίγο η ζύμη επειδή θα κολλάει. Ζήμωσε τη όσο μπορείς και μετά βάλε το βούτυρο και θα αρχίσει σιγά σιγά να ξεκολλάει από τα χέρια μετά δεν ζυμώνουμε μόνο διπλώνουμε παρετεινε λίγο αυτό το στάδιο με το βούτυρο ενώ δεν κολλάει η ζύμη διπλώνοντας τη ζύμη elenhttps://www.blogger.com/profile/11750954206549707649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-82818861983018207402015-04-02T19:07:22.772+03:002015-04-02T19:07:22.772+03:00Καλησπέρα. Εντελώς τυχαία είδα τη συνταγή από σελί...Καλησπέρα. Εντελώς τυχαία είδα τη συνταγή από σελίδα που ανάρτησε μια κοπελιά και με δελέασε τόσο (μιλάει για ίνες στο τσουρέκι που ποτέ δεν έχω πετύχει) και φέτος θα την δοκιμάσω. Ελπίζω να γίνει η αγαπημένη μου. Εχω ερώτηση. Δεν εχω πολυμίξερ, μόνο χειρός. Μπορεί η διαδικασία να γίνει και με το χέρι??? Σ ένα βιντεάκι είδα να έχει το αλεύρι όλο σε λεκάνη και να ενσωματώνει σιγά σιγά τα υπόλοιπα ΕΙΡΗΝΗnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-26524295065271045492015-04-02T14:39:41.220+03:002015-04-02T14:39:41.220+03:00@ Κική μου ευχαριστώ πολύ για μένα η επιτυχία στο ...@ Κική μου ευχαριστώ πολύ για μένα η επιτυχία στο τσουρέκι είναι αυτές οι ίνες!!!<br /><br />@ Ελενάκι μου καλό Πάσχα και του χρόνου με υγεία!!<br /><br />@ Τατιάνα μου η φυτίνη έχει το εξής ελάτωμα στην δική μου εκτέλεση αν η θερμοκρασία φουσκώματος δεν είναι καλή το βούτυρο παγώνει πιο εύκολα και δεν αφήνει τη ζύμη να φουσκώσει όπως πρέπει γι αυτο πάντα χρησιμοποιώ τύπου soft.elenhttps://www.blogger.com/profile/11750954206549707649noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-8572391974445204602015-04-02T10:08:51.734+03:002015-04-02T10:08:51.734+03:00Εμείς χρησιμοποιούμε φυτίνη Ελένη μου!!!! όχι μαργ...Εμείς χρησιμοποιούμε φυτίνη Ελένη μου!!!! όχι μαργαρίνη! Το τσουρέκι πάντως αν δεν είναι αποτυχία πλήρης το τρώω όπως και να είναι χαχαχαχαΤατιάναhttps://www.blogger.com/profile/01073836486360188680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-69175943539270604572015-04-02T01:12:19.036+03:002015-04-02T01:12:19.036+03:00Ελενη μουυυυυ τι τελειαα..τι ινες.. μπραβο κοπ...Ελενη μουυυυυ τι τελειαα..τι ινες.. μπραβο κοπελα μου .. και του χρονου !!καλο πασχα!!plathozymarakiablogspot.comhttps://www.blogger.com/profile/09516161002522066239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3090509905799356760.post-41504864199628363742015-04-02T00:40:51.377+03:002015-04-02T00:40:51.377+03:00Θαύμασα τις ίνες τους! Και του χρόνου!Θαύμασα τις ίνες τους! Και του χρόνου!kikihttps://www.blogger.com/profile/17672412851345680625noreply@blogger.com