Ένα νόστιμο μεζεδάκι για να συνοδέψουμε την μπυρίτσα ή το ουζάκι μας.
Υλικά:
- 3 πιπεριές κέρατo
- 3 πιπεριές φλωρίνης
- 250 γραμ. τυρί κασέρι σε μπαστουνάκια
- 250 γραμ. τυρί gouda κομμένο σε μπαστουνάκια
- 250 γραμ.τυρί φέτα σε μπαστουνάκια
- Ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Κόβουμε το καπάκι από τις πιπεριές και τις αδειάζουμε από τα σπόρια
- Γεμίζουμε κάθε πιπεριά και με τα 3 τυριά, και τις κλείνουμε με το καπάκι τους.
- Τις αραδιάζουμε σε ένα πιρέξ αλατοπιπερώνουμε ,και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.
- Τις περιχύνουμε με ελαιόλαδο και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα και να λιώσουν τα τυριά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου