Μια διαφορετική βάφλα.
Χρησιμοποιώντας τα υλικά που έχω δώσει παρακάτω για τους κολοκυθοκεφτέδες μπορούμε να κάνουμε αυτές τις πεντανόστιμες αλμυρές βάφλες.
Προθερμαίνουμε τη βαφλιέρα μας την αλείφουμε ελαφρώς με ελαιόλαδο και προσθέτουμε λίγη ποσότητα από το μείγμα μας. Μόλις ψηθεί είναι έτοιμη
Αν θέλουμε μπορούμε να τη σερβίρουμε αλειμμένη με τυρί κρέμα ή και τριμμένο τυράκι.
Με αυτό τον τρόπο γλιτώνουμε την περίσσεια λαδιού που έχουν τα τηγανιτά.
7 σχόλια:
Πολύ έξυπνη ιδέα! Μας αρέσουν και οι κολοκυθοκεφτέδες αλλά και αυτό πρέπει να είναι νοστιμότατο! Μπράβο!
Καταπληκτικό!!εγώ επειδή δεν έχω αυτή την έξυπνη συσκευή προχτές που ξανάφτιαξα κολοκυθοκεφτέδες τους έκανα ψητούς στο γκρίλ.
Οι δικοί σου βέβαια έχουν κι εκπληκτική εμφάνιση!!
εγώ επιασα τις συνταγές με μελιτζάνα και σύ πέθανες τα κολοκύθια!!!!!!
αύριο τι θα φάμε; κολοκυθάκια με γιαούρτι; χαχαχα
η βάφλα έγινε τέλεια, και έτσι είναι και μια έξυπνη ιδέα να καταφέρουν και οι νέες μανούλες τα πιτσιρίκια να φάνε τα λαχανικά
Πρωτοτυπότατη η κολοκυθοβάφλα!!
Μου άρεσε πολύ η ιδέα, θα την δοκιμάσω!
Αυτό το σκεύος για τις βάφλες το έχω καταβολευτεί κι εγώ είναι η αλήθεια!
Φιλιά, καλό βράδυ!!
Πράγματι έξυπνη ιδέα, είναι σαν την πίτα που κάνω εγώ στο φούρνο, με τα ίδια υλικά το απλώνω σε ε΄να ταψί, βάζω επάνω και λίγο σουσάμι και κασέρια και το ψήνω.
Τέλεια ιδέα, την επόμενη φορά που θα ερθουν τα παιδιά, θα την δοκιμάσω, να δούμε κι εντυπώσεις!!!
Μου αρεσει σαν ιδεα γιατι δεν εχει λαδια απο το τηγανισμα.
Δημοσίευση σχολίου