Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Βάφλες κολοκυθιού



Μια διαφορετική βάφλα.

Χρησιμοποιώντας τα υλικά που έχω δώσει παρακάτω για τους κολοκυθοκεφτέδες μπορούμε να κάνουμε αυτές τις πεντανόστιμες αλμυρές βάφλες.
Προθερμαίνουμε τη βαφλιέρα μας την αλείφουμε ελαφρώς με ελαιόλαδο και προσθέτουμε λίγη ποσότητα από το μείγμα μας. Μόλις ψηθεί είναι έτοιμη
Αν θέλουμε μπορούμε να τη σερβίρουμε αλειμμένη με τυρί κρέμα ή και τριμμένο τυράκι.
Με αυτό τον τρόπο γλιτώνουμε την περίσσεια λαδιού που έχουν τα τηγανιτά.

7 σχόλια:

mia maria είπε...

Πολύ έξυπνη ιδέα! Μας αρέσουν και οι κολοκυθοκεφτέδες αλλά και αυτό πρέπει να είναι νοστιμότατο! Μπράβο!

Ξανθή είπε...

Καταπληκτικό!!εγώ επειδή δεν έχω αυτή την έξυπνη συσκευή προχτές που ξανάφτιαξα κολοκυθοκεφτέδες τους έκανα ψητούς στο γκρίλ.
Οι δικοί σου βέβαια έχουν κι εκπληκτική εμφάνιση!!

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

εγώ επιασα τις συνταγές με μελιτζάνα και σύ πέθανες τα κολοκύθια!!!!!!
αύριο τι θα φάμε; κολοκυθάκια με γιαούρτι; χαχαχα

η βάφλα έγινε τέλεια, και έτσι είναι και μια έξυπνη ιδέα να καταφέρουν και οι νέες μανούλες τα πιτσιρίκια να φάνε τα λαχανικά

ΕΛΕΝΑ είπε...

Πρωτοτυπότατη η κολοκυθοβάφλα!!
Μου άρεσε πολύ η ιδέα, θα την δοκιμάσω!
Αυτό το σκεύος για τις βάφλες το έχω καταβολευτεί κι εγώ είναι η αλήθεια!
Φιλιά, καλό βράδυ!!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Πράγματι έξυπνη ιδέα, είναι σαν την πίτα που κάνω εγώ στο φούρνο, με τα ίδια υλικά το απλώνω σε ε΄να ταψί, βάζω επάνω και λίγο σουσάμι και κασέρια και το ψήνω.

thalassamov είπε...

Τέλεια ιδέα, την επόμενη φορά που θα ερθουν τα παιδιά, θα την δοκιμάσω, να δούμε κι εντυπώσεις!!!

Δημιουργία είπε...

Μου αρεσει σαν ιδεα γιατι δεν εχει λαδια απο το τηγανισμα.

sharing buttons

Blog Widget by LinkWithin