Ένας διαφορετικός τρόπος για να σχηματίσετε το τσουρέκι σας. Επιλέξτε τη ζύμη τσουρεκιού της αρεσκείας σας και μετά ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες.
6. Πιάνουμε το κάθε πέταλο και το γυρνάμε, όλα με την σειρά και την ίδια φορά. συμπληρώνουμε λίγες σταφίδες για να γίνει ποιο εντυπωσιακό, τις πατάμε να κολλήσουν και αλείβουμε με αυγό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Το αφήνουμε να φουσκώσει και το ψήνουμε κανονικά στους 150 για 30-40 λεπτά (ανάλογα με το μέγεθος)
Ευχαριστώ τη φίλη Ελευθερία για τις οδηγίες και τις φωτογραφίες.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου